Objava prijedloga IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Raša za javnu raspravu

U skladu s objavom Javne rasprave o prijedlogu IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Raša (Plan), na javni uvid stavlja se prijedlog Plana.

Javna rasprava održava se u razdoblju od 24. srpnja 2023. godine do 31. srpnja 2023. godine.

Javno izlaganje radi obrazloženja rješenja iz prijedloga Plana održat će se 25. srpnja 2023. godine s početkom u 17 sati u Općinskoj vijećnici Općine Raša, Trg Gustavo Pulitzer Finali 2, Raša, za sve fizičke i pravne osobe.

Očitovanja, prijedlozi i primjedbe na prijedlog Plana mogu se davati cijelo vrijeme tijekom trajanja javne rasprave, od 24. srpnja 2023. godine do zaključno 31. srpnja 2023. godine, a mogu se uputiti nositelji izrade Plana na adresu: Općina Raša, Trg Gustavo Pulitzer Finali 2, 52223 Raša.

Za vrijeme trajanja javne rasprave prijedlog Plana bit će izložen na javni uvid i u Općinskoj vijećnici Općine Raša, Trg Gustavo Pulitzer Finali 2, Raša, ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 11 do 14 sati i utorkom od 13 do 16 sati.

Objavu Javne rasprave o prijedlogu Plana možete pogledati na sljedećoj poveznici https://www.rasa.hr/javna-raspravu-o-prijedlogu-iv-izmjena-i-dopuna-prostornog-plana-uredenja-opcine-rasa/

Odredbe za provodjenje_ PP
1 1_Koristenje i namjena povrsina
1 2_Promet i EKI-
IV. ID PPUO Rasa_Obrazlozenje
IV. ID PPUO Raša_Sazetak za javnost
Obrazac za javnu raspravu_IV. izmjene i dopune PPU Općine Raša

Scroll to Top
Skip to content