Mobilno reciklažno dvorište odsad u Raši dvaput mjesečno

Mobilno reciklažno dvorište odsad će u Raši biti dvaput mjesečno, svake prve i treće subote u mjesecu, na parkiralištu ispred nekadašnje toplane.

Mještani će tako već ove subote, 15. listopada, u vremenu od 9 do 16 sati, moći odložiti iskoristive i druge vrste otpada uz pomoć dežurnog djelatnika tvrtke 1. maj Labin. Predaja otpada je besplatna.

U mobilnom reciklažnom dvorištu može se odložiti krupni otpad iz kućanstva, namještaj, veći komadi plastike i kartona, kućanski uređaji, zrcala, staklo, žarulje, otpadana ulja, stare baterije, gume, opasne ambalaže i sl.

S obzirom da je na navedenoj lokaciji u Raši zabilježeno nepropisno odlaganje otpada u dane kada nije organizirano mobilno reciklažno dvorište, mještani se i ovom prilikom umoljavaju da to ne čine, kako bismo naselje zajedno održali što urednijim i čišćim. Sukladno Odluci o komunalnom redu, svako odlaganje otpada bilo kakvog otpada na javnoj površini, osim u za to postavljene spremnike, kažnjivo je novčanom kaznom u iznosu od 2.000,00 kuna.

 

Scroll to Top
Skip to content