Početna stranica

| Karta grada

Općina Raša logo

Javni natječaj za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Raša, na radno mjesto stručni suradnik za prostorno planiranje i gradnju

Na temelju članaka 17. i 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (“Narodne novine” broj 86/08, 61/11, 04/18 – u nastavku teksta ZSN), pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Raša, raspisuje Javni natječaj za  prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Raša, na radno mjesto:

stručni suradnik za prostorno planiranje i gradnju (1 izvršitelj/ica), na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca.

U privitku se nalazi tekst javnog natječaja te opis poslova radnog mjesta, podaci o plaći, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti i iz kojeg područja, odnosno pravni i drugi izvori pripremanja kandidata za provjeru znanja i sposobnosti. 

Javni natječaj objavljen je u Narodnim novinama br. 85/2019. od 11. rujna 2019. godine. Prijave na javni natječaj s prilozima podnose se u roku od 15 dana od objave natječaja u „Narodnim novinama“. Rok za podnošenje prijave na natječaj je zaključno s 26. rujna 2019. godine.

Priloženi dokumenti:

Javni natjecaj_Strucni suradnik za prostorno planiranje i gradnju.pdf

Podaci o radnom mjestu, placi, provjeri znanja i sposobnosti.pdf

Objavljeno: 12.09.2019 09:14:51 | Objavio: Admin

Pogledaj sve novosti

Novosti
Go to top of page