Početna stranica

| Karta grada

Općina Raša logo

Novosti

Obavijest o podjeli božnih bonova

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, Općina Raša darivat će umirovljenike te domaćice koje ne primaju mirovinu, a navršile su 55 godina, bonovima u vrijednosti od 100 kuna.

Podjela bonova vršit će se u:

Sveti Nikola razveselio raške vrtićarce

Poklonima dupkom napunjene čizmice kraj prigodno ukrašenih prozora dočekale su jutros mališane raškog dječjeg vrtića. Soba je zasjala pravim blagdanskim sjajem kad je stigao – sveti Nikola!

„Čujem da su u ovom vrtiću s

Objava Izvješća o prethodnom savjetovanju sa zainteresiranim gospodarskim subjektima

Sukladno Zakonu o javnoj nabavi (Narodne novine, br. 120/16) i Pravilniku o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi (Narodne novine, broj 101/17), Općina Raša objavljuje Izvješće o prethodnom savjetovanju sa zainteresiranim gospodarskim subjektima vezano za ot

Djed Mraz stiže u Rašu

U četvrtak, 12. prosinca 2019. g., s početkom u 17 sati, u dvorani RKUD-a „Rudar“ u Raši, Djed Mraz podijelit će poklone djeci s područja Općine Raša, i to onima od navršene treće godine života do zaključno s prvim razredom osnovne škole.

Mališani stvorili blagdansko ozračje u Raši

Blagdanski ugođaj u Raši stvorili su jutros mališani iz mjesnog dječjeg vrtića. U ozračju kakvog samo najmlađi mogu prirediti, toplom usprkos oštroj buri, okitili su božićno drvce na trgu. I to maštovitim ukrasima koje su izradili uz podršku roditelja: našli su se tu prigodni vijenci, zvijezde, mali sn

Savjetovanje s javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada

Temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN, br 25/13 i 85/15), Jedinstveni upravni odjel Općine Raša objavljuje Savjetovanje s javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu  pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog kom

Izvještaj s 21. redovne sjednice Općinskog vijeća

Općinsko vijeće Raše u ponedjeljak, 21. listopada 2019. godine, održalo je 20. redovnu sjednicu, kojoj je prisustvovalo 12 od 13 vijećnika.

Na sjednici su donijeti sljedeći akti:

U utorak kićenje božićnog drvca u Raši

U utorak, 3. prosinca 2019. g., s početkom u 10 sati održat će se adventska priredba kićenja božićnog drvca postavljenog na trgu u Raši. Jelku će okiti raški mališani uz podršku roditelja koji su izradili ukrase. U prigodnom programu nastupit će polaznici dječjeg vrtića.

Cesta kroz Trget bit će zatvorena do 24. prosinca

Nerazvrstana cesta Luka Bršica – Trget bit će privremeno zatvorena za sav promet motornim vozilima do 24. prosinca 2019. g, a ne do 30. studenoga, kako je bilo predviđeno. Razlog su radovi na rekonstrukciji komunalnih vezova te interventno saniranje sustava cestovne oborinske odvodnje.

Objava javnih natječaja za prodaju nekretnina - stanova u naselju Krapan

Jedinstveni upravni odjel Općine Raša dana 26. studenoga 2019. godine objavljuje  javne natječaje za prodaju sljedećih nekretnina u vlasništvu Općine Raša:
  • stan u prizemlju stambene zgrade u Raši, Krapan 6, sagrađenoj na k.č. 82/11/ZGR, upisanoj u zk. ul