Početna stranica

| Karta grada

Općina Raša logo

Novosti

Podjela poklon paketa – obavijest roditeljima

Poštovani roditelji naših najmlađih, obavještavamo Vas da će Općina Raša i ove godine darivati mališane sa svojega područja u povodu Prosinačkih svečanosti 2018.godine.
Poklon pakete Djeda Božićnjaka dobivaju djeca koja do 31.12.2018.godine navrše treću godinu života, pa sve do polaznika prvih razreda osnovnih škola.

U Raši održana edukacija Udruge općina o EU fondovima

Nakon što je Udruga općina provela kratko istraživanje o razvojnim potrebama  među općinama, krenule se edukacije u članicama Udruge. Jedna od prvih održana je u petak, 9. studenog 2018. g., u Općini Raša. 

Eduka

Centar za posjetitelje Arsia otvoren za građane

Obavještavaju se građani da će se novouređeni Centar za posjetitelje „Arsia“ u Raši moći razgledati počevši od utorka, 13. studenoga 2018. g. Centar će biti otvoren utorkom i četvrtkom od 16 do 19, te subotom od 9 do 12 sati. Grupne posjete potrebno je prethodno najaviti na broj mob. 091 170 6645 (Jas

U petak u Općini Raša besplatna edukacija o financiranju EU projekata

Udruga općina RH u suradnji s trgovačkim društvom Tetida i Općinom Raša organizira besplatnu edukaciju za općine o financiranju projektnih ideja europskim sredstvima. Na trosatnoj radionici koja će se u Raši održati u petak, 9. studenoga 2018. g., a na koju su pozvane sve općine o okružju, stručnjak za

U ponedjeljak zatvorena cesta kroz naselje Trget

Zbog radova na sanaciji kopnenog dijela lučkog područja uslijed posljedica nevremena privremeno će, u ponedjeljak, 5. studenoga 2018. g., za sav promet motornim vozilima biti zatvorena nerazvrstana cesta D-06 Luka Bršica - Trget. Cesta kroz naselje Trget bit će zatvorena u vremenu od 8 do 16 sati.

U nedjelju se obilježava Dan Općine Raša

U nedjelju, 4. studenoga 2018. godine, obilježit će se Dan Općine Raša. Tim povodom održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća, s početkom u 12 sati, u Centru za posjetitelje "Arsia" (bivše Kino) u Raši. Na sjednici će biti dodijeljena priznanja Općine, i to kantautoru Diegu Zulijaniju, pok. Nicol

Izvještaj s 13. redovne sjednice Općinskog vijeća

Općinsko vijeće Raše u utorak, 30. listopada 2018. godine, održalo je 13. redovnu sjednicu. Na početku sjednice minutom šutnje odana je počast preminulom općinskom vijećniku Raše Klaudiju Blažini.

Na sjednici su razmatra

U srijedu zatvorena cesta kroz naselje Trget

Zbog radova na sanaciji kopnenog dijela lučkog područja uslijed posljedica nevremena privremeno će, u srijedu, 31. listopada 2018. g., za sav promet motornim vozilima biti zatvorena nerazvrstana cesta D-06 Luka Bršica - Trget. Cesta kroz naselje Trget bit će zatvorena u vremenu od 8 do 16 sati.

Besplatan autobus u povodu Svih svetih

Općina Raša u povodu Svih svetih i Dana mrtvih organizira besplatan autobus građanima za posjet grobljima u Labinu, Martinskom, Sv. Lovreču Labinskom i Skitači.

Autobus će prometovati u četvrtak, 1.studenog 2018.godine, na slijedećim relacijama: